Book Appointment

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Mobil

Δίκτυο Συνεργείων Mobil™ 1

Αλλαγή Λαδιών
Book Appointment

Mobil™ Brands

Mobil™

To σήμα Mobil είναι συνυφασμένο με τις επιδόσεις, την καινοτομία και την τεχνογνωσία και έχει λάβει επάξια τη θέση του μεταξύ των πιο ευρέως αναγνωρισμένων και σεβαστών εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Για τον κλάδο των λιπαντικών Mobil™, το σήμα Mobil™ αντιπροσωπεύει την παγκόσμια παρουσία, τη δύναμη της τεχνολογίας και τη φήμη για ποιοτικά λιπαντικά, τόσο μεταξύ των πελατών, όσο και μεταξύ των OEM/κατασκευαστών. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.mobil.co.uk

Το Mobil 1™είναι το παγκοσμίως κορυφαίο συνθετικό λάδι κινητήρων που εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και συνιστάται από περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο συνθετικό λιπαντικό στον κόσμο. Χάρη στην τεχνολογία του καταφέρνει να ικανοποιεί ή ακόμη και να υπερβαίνει τις απαιτήσεις και να παρέχει εξαιρετική απόδοση και προστασία κατά της φθοράς του κινητήρα, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες.

 • για σύγχρονους κινητήρες
 • για κάθε τύπο υβριδικών οχημάτων
 • για συστήματα Stop-start
 • για στροβιλοσυμπιεστές και κομπρέσορες
 • προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες

Το Mobil Super™είναι η παγκόσμια οικογένεια λιπαντικών ανώτερης ποιότητας για επιβατικά οχήματα που προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας του κινητήρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για να μπορείτε να οδηγείτε με απόλυτη σιγουριά.

Από την κυκλοφορία του το 1925, το Mobil Delvac™ εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής στον κινητήρα και προστασία υψηλής απόδοσης για κινητήρες επαγγελματικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων σε όλο τον κόσμο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε όλη την πορεία του, το Mobil Delvac έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς για την υψηλής απόδοσης λίπανση. Η δέσμευση για έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη, καθώς και η διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν αναδείξει σήμερα τα προϊόντα Mobil Delvac ως τα ευρύτερα χρησιμοποιούμενα λιπαντικά κινητήρων βαρέων οχημάτων παγκοσμίως.

Η σειρά λιπαντικών κινητήρων diesel βαρέων οχημάτων Mobil Delvac 1™ μπορεί να αυξήσει τον χρόνο λειτουργίας και να βελτιώσει την κερδοφορία των στόλων επαγγελματικών οχημάτων.

Η σειρά προϊόντων Mobil EV™: Συμβάλλει στη συνέχιση, την παράταση και την ασφάλεια της απόδοσης για τους πελάτες μας. Η ενεργειακή τεχνολογία και η καινοτομία αποτελούν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας. Κύριος στόχος των προϊόντων Mobil EV™ είναι η διατήρηση της απόδοσης: η δυνατότητα κάλυψης μεγαλύτερων αποστάσεων μεταξύ των φορτίσεων, η επέκταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού και η ασφαλέστερη λειτουργία. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα, έτσι ώστε οι κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) και οι οδηγοί να μπορούν αν συνεχίζουν με σιγουριά.

Η σειρά συνθετικών λιπαντικών Mobil SHC™ έχει σχεδιαστεί για την προστασία ειδών εξοπλισμού που λειτουργούν κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως υψηλά φορτία και πιέσεις, συχνές επανεκκινήσεις και παύσεις, μεγάλο εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας και ρύποι.

Αυτά τα συνθετικά λιπαντικά προσφέρουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα που ξεπερνούν κατά πολύ τις ικανότητες των συμβατικών λιπαντικών. Τα συνθετικά λιπαντικά Mobil SHC™ προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής λιπαντικού και μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σε συνδυασμό με την παραγωγή λιγότερων αποβλήτων και την πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της ασφάλειας των εργαζομένων μέσω της ελαχιστοποίησης δυνητικά επικίνδυνων εργασιών συντήρησης.

Mobil™ greases – Τόσο τα συμβατικά όσο και τα συνθετικά – προσφέρουν:

 • Μεγάλα μεσοδιαστήματα μεταξύ των χρήσεων
 • Ενισχυμένη διάρκεια ζωής εξοπλισμού
 • Εξαιρετική προστασία ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες

Διατίθενται σε διάφορους βαθμούς NLGI και ιξώδη ρευστών για πλήθος εφαρμογών. Τα γράσα Mobil είναι σχεδιασμένα, ώστε να σας βοηθούν:

 • Να μεγιστοποιήσετε την αξιοπιστία και την απόδοση του εξοπλισμού σας
 • Να ελαχιστοποιήσετε το κόστος και τα απόβλητα
 • Να αυξήσετε την παραγωγικότητα

Για τους πελάτες σας θέλετε να κάνετε το κάτι παραπάνω. Εμείς σας βοηθάμε να το πετύχετε. Οι μηχανικοί της Mobil Serv™εργάζονται στο πλευρό σας, προσφέροντάς σας γνώσεις οι οποίες σας εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Γίνετε μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου ειδικών διεθνούς κύρους που αξιοποιούν το πλήθος των γνώσεων που έχουν συγκεντρωθεί χάρη στην εδώ και πάνω από έναν αιώνα αποκτηθείσα εμπειρία στη λίπανση εξοπλισμού και τη συνεργασία με κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού.

Scroll to Top