Book Appointment

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Mobil

Δίκτυο Συνεργείων Mobil™ 1

Αλλαγή Λαδιών
Book Appointment
/
Mobil™ Applications
/
Automotive Business
/

Βιομηχανία Τροφίμων

Η λειτουργία μιας μονάδας επεξεργασίας τροφίμων ή ποτών μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πρέπει όχι μόνο να επιτύχει στόχους παραγωγικότητας, αλλά και να προστατεύσει τα προϊόντα από την πιθανότητα επιμόλυνσης των τροφίμων, που μπορεί να προκληθεί από λιπαντικά ή γράσα. Για αυτό και πολλές εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων, όπου μπορεί να συμβεί τυχαία επαφή με τρόφιμο ή με υλικό που θα συσκευάσει το τρόφιμο, απαιτούνται λιπαντικά πιστοποιημένα κατά NSF H1. Παρά ταύτα είναι πράγματι πόλυ μεγάλος ο αριθμός των λιπαντικών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών χωρίς να καταχωρημένα ως κατάλληλα και χωρίς να φέρουν τη σχετική πιστοποίηση κατά NSF H1.

Οι σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις έχουν οδηγήσει στη δημιουργία λιπαντικών κατάλληλων για τη χρήση σε βιομηχανίες τροφίμων ξεπερνώντας κατά πολύ τα συμβατκά λιπαντικά. Με τα λιπαντικά της Mobil για τη βιομηχανικά τροφίμων και ποτών δε χρειάζεται να θυσιάσετε την ανώτερη προστασία του εξοπλισμού σας για την απόλυτη ασφάλεια των τροφίμων. Μπορείτε να εξασφαλίσετε και τα δύο.

Η Novitron μπορεί να σας προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί από την ExxonMobil για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος λίπανσης του εξοπλισμού βιομηχανιών τροφίμων και ποτών, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας, την ενίσχυση της συνεχούς και χωρίς προβληματα λειτουργίας του εξοπλισμού και την παράλληλη προστασία των τροφικών.

Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil διαθέτουν μία πλήρη σειρά προϊόντων εγκεκριμένων κατά NSF H1. Από λιπαντικά για μειωτήρες και αεροσυμπιεστές, για υδραυλικά συστήματα και μεταφοράς θερμότητας, έως και γράσα ειδικών εφαρμογών. Τα λιπαντικά είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με την υψηλότερη απόδοση υπό όλες τις συνθήκες λειτουργίας – όπως θερμότητα, κρύο και υγρασία.

Πιοι συγκεκριμένα, τα λιπαντικά της σειράς Mobil SHC Cibus™ (τα οποία παρασκευάζονται σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO 21469 και ISO 22000 και έχουν σχεδιασθεί ειδικά για να συμορφώνονται με το σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP), μπορούν να σας προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 3.6% σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια.

Τα βιομηχανικά λιπαντικά Mobil SHC Cibus είναι κατάλληλα για όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες του κλάδου των τροφίμων, όπως της επεξεργασίας κρέατος, των γαλακτοκομικών προϊόντων, των ποτών, της ζυθοποιίας, των αρτοσκευασμάτων, της ζάχαρης, του σίτου, των φαρμακευτικών προϊόντων, των ζωοτροφών και της συσκευασίας αλιευμάτων και τροφίμων.

Οι σειρές λιπαντικών και γράσων Mobil SHC Cibus και Mobil SHC Polyrex™αντίστοιχα, είναι εγκεκριμένες κατά NSF H1 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λίπανση όλων των μηχανημάτων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. Είναι επίσης κατάλληλα για την παρασκευή τροφίμων κατά Halal and Kosher (Parve).

Λιπαντικά Mobil κατάλληλα για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών

  • Mobil SHC Cibus™ 46 υδραυλικών συστημάτων
  • Mobil SHC Cibus™ 220 μειωτήρων
  • Mobil SHC Polyrex™ 462 γράσο υψηλών θερμοκρασιών
  • Mobilgrease™ FM 222 γράσο γενικής λίπανσης
  • Mobil Gargoyle Arctic SHC™ λιπαντικό συστημάτων ψύξης

Για τις τελευταίες προδιαγραφές και εγκρίσεις, επισκεφθείτε την Βιβλιοθήκη Τεχνικών Φυλλαδίων.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα εξοικονόμησης χρημάτων και αύξησης παραγωγικότητας από τη χρήση συνθετικών λιπαντικών SHC:

Όταν οι συνθήκες λειτουργίας είναι δύσκολες, όπως πολύ υψηλές ή και χαμηλές θερμοκρασίες, βαριά φορτία, υψηλές και χαμηλές ταχύτηες περιστροφής, τα λιπαντικά Mobil SHC προσφέρουν ξακάθαρα πλεονεκτήματα. Βοηθούν στην αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού και στη μείωση των αλλαγών λιπαντικού, καθώς και στην ενδεχόμενη μείωση των βλαβών και των απρογραμμάτιστων διακοπών λειτουργίας.
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού – Τα λιπαντικά Mobil SHC αντέχουν έως και έξι φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα ορυκτέλαια, προσφέροντας εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και αντίσταση στην οξείδωση. Αυτό βοηθά στην επέκταση των διαστημάτων αλλαγής λιπαντικού, στη μείωση της ποσότητας και του κόστους απόρριψης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και στην αδιάλειπτη συνέχιση της παραγωγής
  • Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας – Τα λιπαντικά Mobil SHC προστατεύουν την επένδυσή σας ενάντια στη φθορά, την διάβρωση και τη σκουριά. Η θερμική σταθερότητα κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας
  • Μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερη κερδοφορία – Χρησιμοποιώντας Mobil SHC στοχεύετε πέρα από τη λίπανση. Επιδράτε κατευθεάν στα καθαρά κέρδη της εταιρείας σας, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, αυξάνοντας την απόδοση και τοποθετώντας την κερδοφορία σε διαρκή ανοδική πορεία.

Σχετικά Προϊόντα

Latest Blog

Read the latest news
on the use of lubricants, technologies,
current events
and much more.

No data was found
Scroll to Top